Suomi | Svenska | English

Tilausehdot

1 Yleistä

Tapettitalo Ky tarjoaa asiakkailleen tapetteja ja niihin liittyviä tarvikkeita sekä liikkeessämme että etämyyntinä maailmanlaajuisesti. Olemme toimittaneet tapettejamme maailmanlaajuisesti.

Liikkeemme osoite on Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki.

Yhteyden meihin saatte käymällä liikkeessämme sekä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Puhelinnumeromme on 09-767658 (ulkomailta +3589767658) ja sähköpostiosoitteemme palvelu@tapettitalo.fi.

2 Etämyynti

2.2 Maksaminen

Ennen maksamista pyytäkää meitä laskemaan tilauksenne hinnan sekä lähetyskulut. Samalla selvitämme tapettien toimitusajan.

Voitte maksaa ostoksenne luottokortilla (Visa, Mastercard/Eurocard) tai suoraan pankkitilillemme. Maksaessanne Visalla tai Mastercard/Eurocardilla voitte käyttää turvattua online-maksujärjestelmäämme. Jos maksatte muilla luottokorteilla, tarvitsemme korttinne numeron ja voimassaoloajan. Jos maksatte suoraan pankkitilillemme, pyytäkää tilimme numero.

Tapetit voimme lähettää kotimaahan myös postiennakkolähetyksenä tai bussiennakkolähetyksenä, jolloin maksu tapahtuu tapetteja vastaanotettaessa.

2.3 Tapettien toimittaminen

Tapetit voi noutaa liikkeestämme. Voimme lähettää tapetit postin tai kotimaahan myös matkahuollon välityksellä. Perimme lähetyskuluina vain postin tai matkahuollon perimän maksun.

2.4 Palautukset

Teillä on oikeus palauttaa etämyynnissä kuluttajansuojalain mukaisesti kahden viikon aikana ostoksenne. Tapettirullien on palautettaessa oltava avaamattomia. Tämä ei ole vaatimuksena, jos tapeteissa on ollut valmistusvirhe.

3 Turvallisuus ja yksityisyys

3.1 Maksaminen

Jos maksatte luottokortilla online-järjestelmässämme, maksun ja luottokorttitiedot käsittelee Luottokunta. Luottokorttitietojen käsittely on varmistettu 128-bittisellä SSL-suojauksella. Luottokorttitietonne eivät edes tule tietoomme.

3.2. Asiakastietojen tallennus

Kaikkia asiakkuuteen liittyviä tietojanne käytämme vain ostotapahtuman yhteydessä. Emme taltioi tietojanne rekistereihimme, emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.

4. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja v'littää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

4.1 Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

5. Erimielisyyksien ratkaisu

Erimielisyyksisä teillä on mahdollisuus käyttää verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa www.kuluttajariita.fi .

Takaisin edelliselle sivulle
Tapettitalo | 09-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki(c) Tapettitalo Oy