Suomi | Svenska | English

Tarjouspyynnöt, tilaaminen ja palaute

Alla olevalla lomakkeella voitte lähettää meille niin palautetta kuin tarjous-, lisätieto- tai yhteydenottopyynnön. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti, mutta kiireellisissä tapauksissa toivomme, että käytte liikkeessämme tai soitatte suoraan meille (09-767658). Voitte myös lähettää sähköpostia osoitteeseen palvelu@tapettitalo.fi.

Jos haluatte ennen tilauspäätöstä saada tapeteista mallipalan, pyydämme kertomaan tapetit nimen tai numeron sekä mihin tilaan tai tarkoitukseen tapetti tulee. Oleellisia lisätietoja saattavat olla esimerkiksi talon rakentamisvuosi, tapetoitava tila (sali, makuuhuone), sävytoivomus, kuvion koko. Mallipalat ovat tapetoimista suunnitteleville ilmaisia. Toivomme, että rajoitatte pyyntönne kohtuulliseen määrään mallipaloja.

Täyttäkää lomakkeesta ainakin osoitteenne sekä puhelinnumero, niin voimme helpoimmin tarvittaessa keskustella sopivista tapeteista. Aivan kaikki tapettimallimme eivät ole myöskään nähtävissä kotisivuillamme.

Haluan tilata: Muuta:
Tapetteja Yhteydenottopyyntö
Reunusnauhoja Palautetta
Fototapetteja Muu tiedustelu
Mallipaloja


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Huomatkaa, että tämän lomakkeen tiedot kulkevat Internetissä salaamattomassa muodossa. Luottokorttitietoja tms. ei tule laittaa tämän lomakkeeseen, kuten ei salaamattomaan sähköpostiinkaan. Emme anna tietojanne eteenpäin, emmekä lähetä teille roskapostia.

 

Tapettitalo | 09-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki(c) Tapettitalo Oy