Suomi | Svenska | English

Tapeter med stil

Tapettitalo är en butik, som har specialiserat sig i tapeter och som verkligen är sakkunnig. Vi har vackra finska design-tapeter av bland annat Birger Kaipiainen, Rut Bryk, Tapio Wirkkala, Annikki och Ilmari Tapiovaara, Ritva Kronlund, Maaria Wirkkala. Det finns i vårt lager papperstapeter ca. 2000 olika mönster färdiga för restaurering, historiska stilar och olika inredningar.

Vi har allt från fridfulla, ljusa, eleganta och traditionella tapeter till 70-talets psykedeliska tapeter och glada djurtapeter för barn. Vi har tapeter och bårder för hem, sommarstugor, för byggare, restaurerare, dekoratörer, scendekoratörer.

Kontakt information

Vår butik befinner sig i Helsingfors i Berghäll, vår adress är Flemingsgatan 4. Butiken är öppen Må-Fre 10-17 och Lö 10-14. Vårt telefonnummer är 09-767658 från Finland; +358-9-767658 från utlandet.

Du kan också kontakta oss via e-mail palvelu@tapettitalo.fi eller via webformen. Vi besvarar e-mail aktivt.

Vi sänder gärna tapeter via post eller buss till hela Finland och Skandinavien. Vi kan även sända några provexemplar, om ni vill vara säkra, hur tapeterna ser ut hemma på väggen.

Mönster

Många av mönster i våra kollektioner är från Pihlgren & Ritola Oy. Miljövänliga pr-tapeter är tryckt på finska papper i Finland. Våra tapeter är lika bra i hem som i iscensättning. Olika historiska stiler kräver sina egna mönster, som ni kan titta i Stilguider.

Vi säljer också svenska Lim & Handtryck's tapeter.

Tapettitalo | +358-9-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki, Finland(c) Tapettitalo Oy