Suomi | Svenska | English


Pihlgren ja Ritola Oy 1930-luvulla Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu tapettitehdas Toijalassa. Yhtiö on erikoistunut antiikki-, entisöinti- ja tyylitapetteihin sekä vanhoihin suomalaisiin perinneaiheisiin eri vuosisadoilta. Yhtiön päätuote pr-tapetit painetaan alkuperäisellä lähes 200 vuotta vanhalla liimapainomenetelmällä.

Pihlgren ja Ritola oy on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1930 ja on vanhin toimiva suomalainen tapettitehdas. Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy sijaitsee Toijalassa, hienolla paikalla Nahkialanjärven rannalla osoitteessa Satamatie 8. Suomen tapettien ja samalla tehtaan historiasta kertoo Toijalassa oleva Pohjoismaiden ainoa tapettimuseo (avoinna sopimuksen mukaan).

Pihlgren ja Ritola Oy:n perinteikäs tapettivalikoima on Suomen hienoin. Mallistosta löydätte niin moderneja, vaaleita kuin värikkäitä tyylitapetteja ja tunnettujen suomalaisten muotoilijoiden design-tapetteja. Tapetteja ovat suunnitelleet mm. Birger Kaipiainen, Tapio Wirkkala, Rut Bryk, Ritva Kronlund, Yki Nummi, Erik Bruun, Maaria Wirkkala, Vuokko ja Antti Nurmesniemi, Lisa Johanson-Pape, Ritva Koski ja Jukka Pellinen.

Tapettitalolta löydätte kaikki pr-tapetit, usein suoraan varastosta. Mallistosta saa hyvän kuvan tutustumalla Mallikirjaan. pr-tapetit tunnistaa pr-logosta

Tapettitalo | 09-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki(c) Tapettitalo Oy