Suomi | Svenska | English

BESTÄLLNINGSVILLKOR

1 Allmänt

Tapettitalo Ky erbjuder tapeter åt sina kunder både i vår butik och som distansförsäljning globalt.

Vår adress är Flemingsgatan 4, 00530 Helsingfors, Finland.

Ni kan kontakta oss genom att besöka vår butik eller via e-mail. Vår e-mail adress är palvelu@tapettitalo.fi.

2 Distansförsäljning

2.1 Före beställningen

Då du planerar att tapetsera, sänder vi gärna gratis några provbitar av tapeter, som du är intresserad av. Eftersom färgåtergivningen är beroende av bildskärmens inställning, kan vi inte garantera, att bilderna på våra hemsidor är helt överensstämmande med verkligheten.

Tapeternas rullpris finns på våra hemsidor: www.tapettitalo.fi/priser.html.

2.2 Betalningen

Före betalningen, vänligen be oss att räkna ut priset på beställningen samt portokostnaderna. På samma gång kan vi meddela tapeternas leveranstid.

Du kan betala ditt köp med kreditkort (Visa, Mastercard/Eurocard, American Express, Diners) eller direkt till vårt bankkonto. Om du betalar med Visa eller Mastercard/Eurocard, kan du utnyttja vår säkra online betalningsförmedling. Om du betalar med andra kreditkorter, behöver vi numret och giltighetstiden på kreditkortet. Du kan ge dessa också via fax (vårt faxnummer är från Finland 03-5421091 och utomlands +35835421091). Om du vill betala direkt till vårt bankkonto, be om numret på vårt bankkonto.

2.3 Tapeternas leverans

Du kan avhämta tapeterna direkt från vår butik eller så kan vi sända dem per post eller i Finland också via Matkahuolto som bussgods. Vi debiterar som leveranskostnad endast vad posten eller Matkahuolto debiterar oss.

Vi sänder tapeterna så snart vi har fått betalningen.

Vi kan sända tapeter till Finland också mot postförskott eller bussförskott. Då betalar du vid mottagningen av tapeterna.

2.4 Returnering

Du har rätt att returnera enligt konsumentlagen för distansförsäljningen ditt köp inom två veckor. Vid returneringen måste tapetrullarna vara oöppnade. Detta är dock inte förutsättningen, om tapeterna har haft tillverkningsfel.

3 Tryggheten och intimiteten

3.1 Betalningen

Om du betalar med kreditkort via vårt online-system, handhar Luottokunta betalningen och kreditkortsinformationen. Vi känner då inte ens till dina kreditkortdata.

3.2 Kundinformationens registrering

Vi använder all kundserviceinformation endast i sammanband med köptransaktionen. Vi registrerar inte dina uppgifter och vi överlämnar dem inte till en tredje part.

4. Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

4.1 Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

Tillbaka
Tapettitalo | +358-9-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki, Finland(c) Tapettitalo Oy